DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI
18 Kasım 2011 14:09:28
ISLAHİYE MESLEK YÜKSEKOKULU - UZM. BİLAL ERDOĞAN

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım Başkanlığında toplandı.

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu'nda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım başkanlığında yapılan Danışma Kurulu toplantısına; MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Uğurhan Demir ve Öğr. Gör. Halim Gök, Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN, Öğretim Görevlileri Yıldırım BAYAZIT, Ali KÖLEMEN, Vedat GÖRMEZ, İ.Halil KORKMAZ, Zeliha YILDIRIM,İslahiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Yanar, Şoförler odası Başkanı Ahmet ŞAHİN, Ziraat Odası Başkanı Mehmet KÖSE, Ticaret Odası Başkanı Kemal VURAL, İş adamları Selahattin TÜRKMEN, Eyüp KÖSE, Nurettin YALÇINKAYA, Şeref GÜLTEKİN ve Bölge çifçisi Hüseyin DURAN katıldılar.

Danışma Kurulu başlamadan önce Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu'nda okutulan dersler ve bölümler hakkında bilgiler verilerek ders katalogları katılımcılara dağıtıldı.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım Danışma Kurulu'nun açılış toplantısında yaptığı konuşmada Danışma Kurulu'nun kuruluşu, amaçları ve gereği hakkında bilgi verdi. Yüksekokul'un ilçeye kattığı bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerini anlatan Yıldırım, Yüksekokulun İlçe ekonomisine, tarımına ve halka büyük katkı sağladığını ve Danışma Kurulu Kararlarının uygulanmaya başlanmasıyla bunun daha da büyümesini hedeflediklerini söyledi.

Danışma Kurulu'na katılan iş adamları, danışma kurulu toplantısının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. İş adamları, Meslek Yüksekokulu'nun İslahiye ekonomisine, sosyal ve kültür hayatına büyük katkı sağladığını belirterek; konferans, panel, seminerlerin ve konserlerin ilçenin sosyo- ekonomik kültürüne renk kattığını, İlçeye Yüksekokul okumak için gelen yüzlerce öğrencinin ilçe ekonomisini canlandırdığını kaydettiler.