Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE DGS SEMİNERİ DÜZENLEDİK
09 Aralık 2011 15:45:08

İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Dikey Geçiş Sınavı bilgilendirme semineri düzenlendi.

Ünsalören Akademi tarafından Yüksekokulumuz Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve MYO öğrencilerine yönelik dikey geçiş sınavı bilgilendirme toplantısında konuşmacı olarak Akademi Müdürü ve Rehberlik uzmanı İ. Halil Ertik katıldı.

Ünsalöran Akademi Müdürü ve Rehberlik Uzmanı İ. Halil Ertik, İslahiye Meslek Yüksekokulu önlisans öğrencilerine 2015 yılına kadar DGS’ye girecek öğrencilerin çok şanslı olduğunu bildirdiği konuşmasında kimlerin, nasıl müracaat etmeleri hakkında detaylı bilgiler aktardı. Ertik konuşmasında, daha önceki dönemlerde DGS’ye adayların en fazla 3 defa girebildiğini ve mezun olduktan 5 yıl içerisinde sınava girebildiklerini ve artık sınırlamanın olmadığını da sözlerine ekledi.

Seminer sonunda Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım tarafından konuşmacı olarak katılan Akademi Müdürü ve Rehberlik uzmanı İ. Halil Ertik’e teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Seminere öğrencilerimiz ve öğretim görevlileri katıldılar.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

EUA Üyelik Logosu