Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

REKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
03 Ağustos 2012 09:37:26

Üniversitemiz Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. M.Yavuz Coşkun’a İslahiye MYO’dan hayırlı olsun ziyareti.

İslahiye MYO Müdürü Y.Doç.Dr. Metin Yıldırım, Akademik ve İdari personel Üniversitemiz Rektörlüğüne yeniden atanan Sayın Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Cumhurbaşkanlığı Makamınca Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130 uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun atandı. Atama kararı 07.07.2012 tarih ve 28346 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştı.

Ziyarette Yüksekokul Müdürü Y.Doç.Dr. Metin Yıldırım Yüksekokulun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M.Yavuz Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yüksekokul Müdürü ve Personeline teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, İslahiye MYO’nun yaptığı faaliyetlerle bölge çiftçisine ve tarımına büyük katkı sağladığını, oluşturulan Danışma Kurulu ve projelerle toplumla bütünleşerek ortak faydalı çalışmalar yapıldığını ve İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına da önemli katkılar sağladığını belirtti. Rektörümüz, açacakları yeni bölümlerle bu katkının artarak devam edeceğini, yapılacak proje ile Yüksekokul hizmet binasının İslahiye Üniversite yerleşkesinde inşa edileceğini ve eğitime orada devam edileceğini sözlerine ekledi.

Rektörümüzün İslahiye MYO Personelleri ile samimi bir havada sohbet ettiği ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

EUA Üyelik Logosu