İSLAHİYE MYO ÖĞRENCİLERİ ÖĞRENCİ ARKADAŞLARI YARARINA KERMES DÜZENLEDİ
17 Mayıs 2013 10:28:31
ISLAHİYE MESLEK YÜKSEKOKULU - UZM. BİLAL ERDOĞAN

GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Öğrenci Arkadaşları İçin Gıda Kermesi Düzenledi.

İslahiye MYO Kermes Grubu Öğrencilerinin yaptıkları Gıda Kermesiyle öğrenci arkadaşlarına destek olmaya çalıştılar.

İslahiye’li yardımsever Öğrenciler ailelerine yaptırdıkları ev işi yiyeceklerle kermes açtı. Okul kafeteryasında açılışı yapılan kermese GAÜN İslahiye İslahiye MYO Müdürü Yrd.Doç. Dr. H.Bayram İrhan, İslahiye MYO Müdür Yardımcıları Öğ.Gör. i.Halil Korkmaz,Öğ.Gör. Ali Kölemen, Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan, diğer Öğretim görevlileri ve İslahiye İİB Fakültesi ve İslahiye MYO Öğrencileri katıldı. İslahiye MYO Öğrencisi Zeliha Yıldırım öğrencilerin örnek bir davranış sergilediğini belirterek, öğrenciler arasındaki yardımlaşma, birlik ve beraberliğin çok anlamlı olduğuna vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti. “Öğrenci arkadaşlarımız arasında gerçekleştirdiğimiz Gıda Kermesi ile yardımlaşma, dayanışma duyguları ön plana çıkmış ve düzenlediğimiz Kermes geliri ile öğrenci arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla Kermesi düzenledik, En azından okulumuzda böyle güzel bir yardımlaşma örneği sergilediğimiz için arkadaşlarımızın ve hocalarımızın da takdirini kazandık, emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler yaptıkları ürünlerini maliyetine satışa sundu. Öğrenciler ev yapımı gıda ürünlerine yoğun ilgi gösterdi. Kermesten elde edilecek gelir aynı okulda okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarında kullanılacak.

Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından düzenlenen kermese Yüksekokul öğrencilerinin yanısıra öğretim görevlileri ve idari personel katıldı.

Kermes grubu ayrıca tüm öğrenci arkadaşlarına ücretsiz çay ikramı yaptılar ve kermes sonrası da yapmaya devam edeceklerini belirtiler.

İslahiye MYO Müdür v. Y.Doç. Dr. H.Bayram İrhan kermesi düzenleyen öğrencilere teşekkür ederek “böyle davranışların her daim teşvik edilmesi gerektiğini” belirtti.

Öğrencilerin yaptıkları kermes ve amacı öğrenci ve personel tarafından takdirle karşılandı.