Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

ULUSLAR ARASI MİSAFİRLERİ AGIRLADIK
22 Kasım 2013 11:30:07

Erasmus Programı kapsamında Gaziantep Üniversitesi Turizm Yüksekokulunda öğrenimlerine devam eden Polonyalı Anita ve Judyta PRUS adlı ikiz kardeşler ile Üniversitemizin Tayvan’lı Okutmanı Wei-Tzu Chen yüksekokulumuzu ziyaret ettiler.

Yüksekokulumuzda derslere katılan Anita ve Judyta ve Wei-Tzu Chen Yüksekokul öğrencilerimizle kaynaşıp ülkeleri hakkında bilgi verdiler. Türkiye’de kalmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtilen misafirler, dünyanın çeşitli yerlerini gezerek kazandıkları tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Ziyaretten sonra Polonyalı Erasmus Öğrencileri Anita ve Judita ile Tayvan’lı Okutman Wei-Tzu Chen’e Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğ.Gör. İ.Halil KORKMAZ ve Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

EUA Üyelik Logosu