İSLAHİYE İİBF DEKANI PROF. ALTINTAŞ MÜDÜRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ
22 Kasım 2013 13:22:18
ISLAHİYE MESLEK YÜKSEKOKULU - UZM. BİLAL ERDOĞAN

Gaziantep Üniversitesi İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş İslahiye MYO Müdürlüğüne atanan Yrd.Doç.Dr. H.Ahmet DEVECİ’yi ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürü v. Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ, Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN ve Akademik personel tarafından karşılanan Prof. Dr. Hakan ALTINTAŞ’a Dekan Yardımcısı Öğ. Gör.Yusuf YILDIZ ile Fakülte Sekreteri Gazi BOZKURT eşlik etti.

Yüksekokul Müdürü v. Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ’yi makamında ziyaret eden Gaziantep Üniversitesi İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş göreve yeni atanan DEVECİ’ye hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulundu. Yüksekokul Şeref Defterini de imzalayarak Akademik ve İdari personelle de sohbet ederek Yüksekokulun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Hakan ALTINTAŞ konuyla ilgili şunları söyledi. “parlayan yıldız Gaziantep Üniversitesinin iki ayrı birimi olarak ortak birçok faaliyete imza atacağız, Fakülte ve Yüksekokul olarak öğrencilerimizin yanısıra İlçenin sosyo kültür hayatına renk katmaya devam edeceğiz” dedi.

Yüksekokul Müdürü v. Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ’de İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “Dekan Hocamıza gösterdiği nezaketten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.