Misafir Öğretim Üyeleri Yüksekokulumuzda Ders Verdi
01 Mayıs 2014 14:03:56

Yüksekokulumuzda yeni bir uygulamaya daha imza atıldı. Yüksekokulun öğretim elemanları ve öğrencilerinin, Üniversitemizin diğer birimlerinde görev yapan öğretim üyeleriyle tanışmaları, fikir alışverişinde bulunmaları ve farklı bakış açısıyla değerlendirme ve analizin yapılması amacıyla böyle bir uygulama gerçekleşmektedir.

Gelecek dönemlerde daha geniş kapsamlı düzenlenecek davetlerin 2013-2014 Bahar Dönemi konukları İ.İ.B.F. İktisat Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Bilge KÖKSEL, İ.İ.B.F İşletme Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Ahmet TAN ve Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Semih SUMMAK oldu. Saygıdeğer Hocalarımız öğrencilere hem ders anlattılar hem de branşları konusunda ve gelecekteki meslek edinme konusunda değerli bilgileri paylaştılar.