YÜKSEKOKULUMUZ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!!!
10 Temmuz 2014 17:30:24

YGS-4 ve YGS-6'da 140 ve üzeri puan alanlar ile sınavsız geçiş için başvuran öğrenciler, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun programlarında okuyabilecekler.

Öğrencilerin tercih yaparken Üniversite, Bölüm ve Programları çok iyi araştırmaları gerekmektedir. Bunun için de öğrencileri, 17 Temmuz 2014 tarihine kadar hafta içi her gün 10:00-12:00 saatleri arasında Yüksekokulumuza bekliyoruz. Öğrenci ve veliler hem hocalarımızdan bölüm ve program hakkında bilgiler alırken, şuan yaz okulumuza devam eden, okumakta olan öğrenciler ve mezunlar ile buluşabilecek, gerekli bilgileri onlardan edinebilecekler. Ayrıca öğrencilerimize; sahada çalışan, tercih yapacağı meslek grubuna mensup kişilere ulaşma imkânı sunularak çalışma hayatı hakkında da öğrencilerimiz bilgilendirileceklerdir. Yüksekokulumuzu tanıtan el broşürü ve afişlerimiz de liselere dağıtılarak Bölümlerimizin özet tanıtımı yapılmıştır.

Öğrencilerimizin yaklaşık 25 yılını etkileyebilecek bu tercih döneminde öğrencilerin, kişiliğine, bilgisine, yeteneğine uygun bölüm ve programı seçmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimizin tercihte dikkat edeceği bazı hususları da sıralamak isterim:

• ·Başarı sırasına göre tercihin dikkate alınması
  • ·Özel koşulların iyi anlaşılması
  • ·Devlet-Vakıf Üniversite ayrımına dikkat edilmesi
  • ·Okumak istenilen bölümün, programın ilk sıraya yazılması
  • ·İş Garantili Ön Lisans Programlarına öncelik verilmesi
  • ·Sadece maaş, iş garantisi, yüksek statü için bölüm seçilmemesi

Yüksekokulumuz ile ilgili detay bilgileri web sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarı ve mutluluklar dilerken, parlayan yıldız Gaziantep Üniversitesine ve Yüksekokulumuza öğrencilerimizi bekliyoruz..

"MUTLU BİR GELECEK İÇİN GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER MYO'YU SEÇİN"

Yrd.Doç.Dr. Metin YILDIRIM