YAŞAR TÜMAY’A TEŞEKKÜR BELGESİ
17 Ekim 2014 15:20:24

Yaklaşık 30 yıldır Üniversitemize hizmet eden Yüksekokulumuz hizmetlisi Yaşar TÜMAY ’a teşekkür ve onur belgesi takdim edildi.

62 yaşında olan ve Yüksekokulumuzda “Yaşar Dayı” olarak bilinen, hocaların ve öğrencilerin çok sevdiği “İhtiyar-delikanlı” Yaşar TÜMAY ’a özverili, samimi, etkin çalışmaları nedeniyle, öğretim elemanlarının eşliğinde Müdürümüz tarafından belge ve hediyeleri verildi. Yaşar TÜMAY, “belge ve hediyelerinden dolayı çok duygulandığını, yalnızca emeklilikte böyle bir şey beklediğini ama şu anda böyle ödüllendirilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ve teşekkürlerini” belirtti. Müdürümüz “Metin YILDIRIM” çalışması, sorumluluğu, iş bilinci ve davranışları ile dikkatini çeken Yaşar TÜMAY ’ı diğer görevlilerin de örnek alması gerektiğini ifade etti.