MADDE KULLANIMIN ETKİLERİ VE KORUNMA YOLLARI KONFERANSI
02 Aralık 2014 14:24:41

Yüksekokulumuz tarafından 01.12.2014 tarihinde İnşaat Mühendisliği Konferans Salonu'nda Madde kullanımın etkileri ve korunma yolları konferansı verildi. Konferansa, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Talep Azaltımı Uzmanı Sayın Ahmet DEMİR konuşmacı olarak katılmıştır. Sayın Demir, konferans konuşmasında, bağımlılık yapıcı maddelerin akli, fiziki ve psikolojik etkilerinin sonucu olarak kişi, aile ve toplum yapısına verdiği zararlar ve bağımlılıktan korunma yollarından bahsetti.

Konferansın sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu, İ.İ.B.F. İktisat Bölümü, Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Metin YILDIRIM, Konuşmacı, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Talep Azaltımı Uzmanı Sayın Murat DEMİR'e hediye takdim etti.