GAÜN Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan Ermenek’e Yardım Eli…
27 Şubat 2015 10:41:43

Gaziantep Üniversitesi'nin (GAÜN) 2009 eğitim yılından buyana üniversite ile toplum arasında bağları güçlendirmek, toplumsal konulara duyarlı ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirme amacıyla uyguladığı zorunlu Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında örnek bir projeye daha imza atıldı.

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlileri Ayça Leziz Güleç, Ali ASLAN, Mehmet Nur ÇELİKASLAN önderliğinde, Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri, Ermenek'te yaşanan talihsiz kazaya duyarsız kalmayarak bir yardım kampanyası başlattı. Toplumsal Duyarlılık Dersi kapsamında başlatılan bu kampanyada ismini vermek istemeyen bir sponsor tarafından kullanılmamış bayan ve çocuk botları ve bölümümüz öğrencileri tarafından oyuncaklar temin edilerek hoca ve öğrencilerin desteğiyle, Ermenek'te yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Yapılan bu ve bunun gibi kampanyalarla ülkemizde yardıma muhtaç kimselere bir parça da olsa yardım edebilmenin mutluluğunu yaşadığını belirten öğrenciler, kendilerine bu fırsatı veren okullarına ve hocalarına teşekkür ettiklerini belirttiler..