YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ TDP KAPSAMINDA SU TASARRUFUNU ANLATTI...
27 Şubat 2015 16:57:39

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı öğrencileri Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında GASKİ, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışması olan ‘Çevre Bilinci ve Su Tasarrufu’ konulu eğitim seminerlerinde görev aldılar.

Ülkemizde ve dünya da her gün milyonlarca ton suyun ihtiyaç dışı sarfedildiği ve su kaynaklarının lüzumsuz yere tüketildiğine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bu seminerlerde su tasarrufunun önemi vurgulanmak istendi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gaye Ayrancıoğlu ve Öğretim Görevlisi Özlem Uçkun tarafından yönetilen bu çalışmada öğrenciler, küçük kardeşlerine su tasarrufunu dikkat çekici ve eğlenceli bir şekilde anlattılar. Birlikte şarkılar söyleyip, çizgi filimler izleyen öğrenciler böyle bir çalışma içerisinde bulunmaktan okulları ve kendileri adına gurur duyduklarını söylediler.

Bu proje kapsamında hem öğrenip hem de toplumsal bilinçlenme sağladıkları için GASKİ yetkililerince takdirle karşılanan öğrenciler; ‘Toplum ve gelecek nesiller için bir tuğlada biz koyabiliyorsak ne mutlu bize’ diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

GASKİ yetkilileri ise; Okul idaresini hoca ve öğrencilerini gönülden kutladıklarını belirterek bundan sonra yapılacak projelerde de işbirliği içerisinde çalışmalara devam etmek istediklerini dile getirdiler.