Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
 
ANA SAYFA
6-8 Mart Tarihlerinde Güneydoğu Turu Gerçekleştirildi!!!
09 Mart 2015 20:00:38
TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU - Öğr. Gör. Eyüp Atılgan

Geçtiğimiz Şubat ayında “Gaziantep Şehir Turu” etkinliği gerçekleştirenTurizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri bu kez de Bölge Tarihini ve Kültürünü Tanımak için Seyahat Etti…

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, derslerde anlatılan teorik bilgileri yerinde ve uygulamalı olarak görmek, bölgenin tarihi ve kültürel varlıklarını tanımak ve bir tur programının nasıl yönetildiği ve gerçekleştirildiği ile ilgili deneyim kazanmak amacıyla 6-8 Mart 2015 tarihleri arasında, profesyonel turist rehberi Öğr. Gör. Nalan ALBUZ rehberliğinde Halfeti, Birecik, Göbekli Tepe, Harran, Balıklıgöl, Eyüp Peygamber Makamı, Mardin DeyrulZafaran Manastırı, Kasımiye Medresesi, Mardin Ulu Camii, Mardin Çarşı ve Sokakları, Midyat Konuk Evi, Midyat Çarşıları, Hasankeyf, Diyarbakır Surları, Keçi Burcu, Diyarbakır Ulu Camii, Deliller Hanı, Hasanpaşa Hanı, Cahit Sıtkı Tarancı Evi gezilerini gerçekleştirdiler.

“Bu gezilerin gerçekleştirilmesinin okulda anlatılan derslerin pekiştirilmesi ve gerekliliğinin kavranması açısından önemli olduğunu belirten”, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Atınç OLCAY seyahat organizasyonunu yapan ve gerçekleştiren profesyonel turist rehberi Öğr.Gör. Nalan ALBUZ’a teşekkür ederek “Bu tür seyahat organizasyonlarının devam edeceğini ve okul idaresi olarak bu seyahat organizasyonlarını destekleyeceklerini belirtti”.

Resimler

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

EUA Üyelik Logosu
GAÜN Diploma Eki
Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
ALO GÜVENLİK | 317 1717
Tasarım ~ GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu