PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ “MÖP” TESİSİNDE!!!
18 Mart 2015 15:02:17

Yüksekokulumuzun, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü 1. Sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Aykut DİREZİNCİ'nin koordinatörlüğünde yürütülen "Toplumsal Duyarlılık Projesi" derslerinde, Şehitkâmil Belediyesi'nin Katı Atık ve Ayrıştırma Tesisine (MÖP) teknik gezi yaparak, tesis görevlileri tarafından tesis hakkında önemli bilgiler edindiler.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi Hanifi Könez,"Geri dönüşümle ilgili daha sağlıklı ve daha detaylı bilgi almak için Şehitkâmil Belediyesi'nin Katı Atık Ayrıştırma Tesisinde geldik. MÖP yetkilileri de burada yapılan çalışmaları bizlere aktardı. Buradan aldığımız bilgiyle geri dönüşümü daha iyi anlayarak çevre temizliğine ve geri dönüşüme katkı sağlayacağımız konusunda önemli bilgiler aldık. Bu tesisin bize çok faydası oldu. Tesis yöneticileri tarafından geri dönüşüm maddeleri hakkında detaylı bilgiler aldık. Geri dönüşüm ürünlerinin ülke ekonomisine ve çevreye vermiş olduğu değerleri öğrendik. Hangi maddelerin MÖP olduğunu hangi maddelerin ise çöp olduğu hakkında bilgiler verildi. Bundan sonra bizlerde üniversite öğrencileri olarak, MÖP ile çöpü ayırt edip bu konu hakkında daha duyarlı olacağız" dedi.

Ayrıca, Toplumsal Duyarlılık Projesi'ne katılan öğrenciler, katkılarından ve duyarlılığından dolayı dersin koordinatörü, Öğr. Gör. Aykut DİREZİNCİ hocalarına da çok teşekkür ettiler…