SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI ÖDÜL...
26 Mart 2015 15:04:47

22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

Gaziantep Vali Yardımcısı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, Şehitkamil Belediye Başkanı, Şahinbey Belediye Başkanı ve GASKİ Genel Müdürü’nün katılımlarıyla gerçekleşen törene ilk, orta öğretim öğrencilerinin yanı sıra üniversite öğrencileri de katıldı.

Yapılan törende, Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi Dersi kapsamında gerçekleştirdikleri küresel ısınma ve çevre bilinci eğitim çalışmalarına yaptıkları katkılardan dolayı katılım belgesi ile ödüllendirildi.

Gaziantep Üniversitesi ve öğrencileri adına projeyi yürüten Yönetim ve Organizasyan Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Gaye Ayrancıoğlu ile Öğretim Görevlisi Özlem Uçkun, Katılım Belgesini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden aldılar. Fadıloğlu, Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğrenci ve Hocalarına, yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, bu çalışmaların tüm gençlere örnek olması gerektiğini belirtti.

Tanıtım filminin gösterilmesinin ardından dans ve tiyatro gösterileriyle devam eden tören, katılımcıların tamamının sahneye davet edilerek, şarkı söylemeleri ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.