İSLAM BİLİM TARİHİ MÜZESİ’NE ZİYARET
31 Mart 2015 14:26:18

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan 80 öğrenci, İslam Bilim Tarihi Müzesi’ni ziyaret etti. Müslüman Bilim İnsanlarının icatlarının yer aldığı ve Şahinbey Belediyesi tarafından oluşturulan Müze’de öncelikle sinevizyon gösterisi yer aldı. Ardından Müze yetkilileri tarafından öğrencilere bilgiler aktarıldı ve öğrenciler büyük bir beğeni ile müzeyi gezdiler.

Yüksekokul Müdürü ve Müdür Yardımcılarının da yer aldığı gezide yarı zamanlı Öğr.Gör. İbrahim Halil Oğuz, müze konusunda sunumda bulundu. Müze ziyareti ile bildikleri yanlış bilgilerin doğrusunu öğrendiklerini ve özellikle yabancıların icat ettikleri diye tanıtılan yeniliklerin, İslam bilginleri tarafından icat edildiğini öğrenmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten öğrenciler, Üniversite yönetimine ve Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür ettiler.