NURAY COŞKUN HOCAMIZIN SERGİSİNİ GEZDİK
31 Mart 2015 14:33:32

Sosyal Bilimler MYO Öğrencileri, Öğr.Gör. Nuray Coşkun, Yrd.Doç.Dr. Elif Şenel ve Öğr.Gör. Özlem Coşkun tarafından hazırlanan “Bir Yalan Üç Kadın” konulu sergiyi gezdiler.

GAÜN Cenani Konağı Kültür Merkezi’nde 13 Mart’tan beri sergilenen resimler, hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından beğenildi. Öğrencilerin önemli bir kültür ve sanat faaliyetinde bulunduğunu belirten Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Metin Yıldırım, kadın temalı sergi için öğretim elemanlarına teşekkür ederek “Nuray COŞKUN hocamız , Yüksekokulumuzda derslere giriyor. Öğrencilerimiz Hocalarının sergisine ziyareti duyunca çok sevindiler. Resim Sergisi sanatsal bir faaliyet ama bizim için önemli bir tanıtım ve kişisel gelişim için de iyi bir fırsat oldu. Cenani Konağı’nı öğrencilerimizin % 90’ı ilk defa gördüklerini söylediler. Ve en önemlisi de ilk defa bir resim sergisini gezen öğrencilerimiz olduğunu öğrendik. Öğrencilerimizin sosyal hayatlarının gelişimi için faaliyetlerimiz sürecektir.” dedi.