Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
 
ANA SAYFA
GÜBRETAŞ TESİSLERİNE TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİK
02 Nisan 2015 15:54:27
ISLAHİYE MESLEK YÜKSEKOKULU - UZM. BİLAL ERDOĞAN

(GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veteriner Sağlığı Programı, Organik Tarım ve Lojistik Yönetimi Programı öğrencilerine yönelik GÜBRETAŞ Gübre Fabrikaları İskenderun Bölge Müdürlüğü tesislerine teknik gezi düzenlendi.

İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencileri Sahadaki pratik bilgilerini pekiştirmek amacıyla gübre kullanımı ve laboratuar, paketleme ve lojistik konusunda düzenlenen teknik gezi çok faydalı oldu.

Yüksekokul Müdürü Yard. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ, Yüksekokul Öğretim Elamanları ve Yüksekokulun Laborant ve Veteriner Sağlığı, Organik Tarım ve Lojistik öğrencilerinin katıldığı teknik gezide İskenderun Gübretaş Bölge Müdürlüğü, Bölge Toprak Laboratuarı, Bölge depoları ve Paketleme üniteleri ziyaret edildi.

Teknik Gezide Gübretaş Bölge Satış Temsilcisi Ferdi VURAL’da öğrencilere refakat etti.

İskenderun Gübretaş Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü Turhan KOÇ ve ekibi tarafından karşılanan Yüksekokul öğrencileri burada Bölge Müdürü Turhan KOÇ tarafından gübre ve gübreleme ile ürüne ve toprağa geliştirdikleri tekniğe göre geniş bilgi verilerek Analiz ve Kalite Kontrol Şefi Hasan ŞANAL tarafından toprağın yapısı konusunda sunum yapıldı.

GÜBRETAŞ Gübre Fabrikaları İskenderun Bölge Müdürü Turhan KOÇ teknik gezi ile yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Tesislerimize bir Yüksekokulun ziyareti çok anlamlı. Öğrenciler böyle teknik gezilerle sahaya inerek pratiklerini geliştirmeleri takdire şayan. Yıllık yapılan Lojistik sevkiyatın 600. Ton civarında olduğunu ifade etti. Gübretaş İskenderun bölge müdürlüğü 160 çeşit sıvı toz ve katı gübre ürünlerini Türkiye’nin yaklaşık 35 İline sevk ettiklerini ifade ederek , Bundan sonraki aşamada da Üniverisete öğrencilerinin saha çalışmalarında da katkıda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Daha sonra Türkiye’nin Lojistik merkezi olan İskenderun Limanı gezildi. Gübretaş Fabrikaları İskenderun Bölge Müdürlüğü depolarında depolama ve paketleme üniteleri ziyaret edilerek teknik bilgi alındı.

Yüksekokul Müdürü Yard. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ teknik gezinin çok yararlı olduğunu ve öğrencilerin teknik geziden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve zaman zaman öğrencilerimizle öğrendikleri bilgileri sahaya çıkarak uygulama imkanı olmasının başarıyı artıracağını dile getirdi. Gübretaş İskenderun Bölge Müdürü Turhan KOÇ ve ekibine teşekkür etti.

Yüksekokulun Laborant ve Veteriner Sağlığı öğrencisi Mahmut ÇELTİK duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi “ teknik geziden dolayı Yüksekokul yönetimine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir gezi oldu. Gübretaş Bölge Müdürü bizlere çok sıcak davrandı. Bildiklerini açık yüreklilikle bizlerle paylaştı. Teknik gezinin hayata dair çok şey kattığına inanıyorum.” Dedi.

Teknik geziden sonra Gübretaş İskenderun Bölge Müdürlüğünce Sahilde öğrencilere yemek ikram edildi.

Resimler

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

EUA Üyelik Logosu
GAÜN Diploma Eki
Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
ALO GÜVENLİK | 317 1717
Tasarım ~ GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu