Ortaokul öğrencilerine destek...
17 Nisan 2015 19:00:30

Pakize Kemal ÖĞÜCÜ Ortaokulu öğrencilerinden 50 kişilik bir grup, Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Kampüsümüzü Yüksekokulumuz Personeli Memet UÇAR eşliğinde gezen öğrenciler, yemek ve gezi sonrası Yüksekokulumuzu da ziyaret ettiler. Öğrencilere günün hatırasına Üniversitemizin hediyelerini takdim eden Yüksekokulumuz Müdürü Y.Doç.Dr. Metin YILDIRIM, öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

Ayrıca, 29-30 Nisan’da girecekleri TEOG sınavı dolayısıyla Pakize Kemal ÖĞÜCÜ Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Hayrettin TELLİ tarafından sınav kaygısını yenmek için “Moral-Motivasyon” konulu bir seminer verildi. Öğretmenleri ile birlikte Yüksekokulumuz ve Üniversitemizi ziyaretten oldukça memnun ayrılan öğrenciler, Yüksekokul Müdürümüze çiçek takdim ettiler.