DÜNYA SEKRETERLER GÜNÜ’NÜ KUTLADIK...
03 Mayıs 2015 19:30:07

Nisan ayının son Çarşamba gününün ,"Dünya Sekreterler Günü" olması dolayısıyla Yüksekokulumuzda görev yapan sekreterlerimizi de unutmadık ve onların bu önemli gününü kutladık.

Sekreterlik ve yönetici asistanlığının önemli bir meslek ve zor bir iş olduğunu belirten Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Metin Yıldırım,organize eden, planlayabilen, empati kurabilen, sırdaş olabilen, hızlı düşünebilen ve sabırlı olan yönetici asistanları ve sekreterlerin kurum başarısında önemli etkilerinin olduğunu ifade etti.Yüksekokul Müdürümüz, okulumuzda görev yapan başta Yüksekokul Sekreteri Demet Karayılan olmak üzere, Sonay Karayılan, Cemile Per, Murat Çınaroğlu, Mürşide Seyfi ve Merve Şanal'a çiçek takdim etti ve günlerini kutladı. Müdürümüz, Yüksekokulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Öğretim elemanları Yrd.Doç.Dr. Kürşat Korkmaz, Öğr.Gör. Hayrettin Telli, Öğr.Gör. Dursun Kırmemiş ve Öğr.Gör. Yasemin Kervancıoğlu'nu da ziyaret ederek günün anısına sekreter ve yönetici asistanlarını yetiştirdikleri için teşekkürlerini sundu ve çiçek takdiminde bulundu. Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencilerimiz, Dünya Sekreterler Günü nedeniyle Üniversitemiz Genel Sekreteri Ercan EROĞLU'nu ve diğer sekreterleri ziyaret ederek çiçekler verdi.