SOSYAL BİLİMLER MYO’DA ÇOCUK ŞENLİĞİ!!!
03 Mayıs 2015 20:05:11

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu güzel bir etkinliğe imza atarak çocukları eğlendirdi.

Rektör Vekili Prof.Dr.Cahit BAĞCI, öğretim üye ve elemanları ile velilerin iştirak ettiği, GAÜN Kreş ve Anaokulu ile Asuman-Mustafa Karakoyunlu Anaokulu’ndan 50’ye yakın çocuğun katıldığı Çocuk Şenliği’nde Sosyal Bilimler MYO Gençlik Hizmetleri ve Çocuk Bakımı Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, çeşitli gösterilerle çocukları eğlendirdi. Öğr.Gör. Pınar GÜN’ün yönettiği ve yenilenen Yüksekokul Drama Salonu’nda gerçekleşen programda 4-5 yaş grubu çocuklara kendi yaptıkları oyuncaklardan hediyeler dağıtan öğrenciler, çeşitli oyun ve şarkılarla çocukların bayramını kutladılar. Rektör Vekili Prof.Dr. Cahit BAĞCI, Yüksekokul Müdürü Y.Doç.Dr. Metin YILDIRIM ve Öğr.Gör.Nuray COŞKUN tarafından Kreş Öğretmenleri Nurgül ÇETİN ve Ayşegül DEMİR’e çiçek takdim edildi.