YÜKSEKOKULUMUZDA OYUNCAK MÜZESİ SERGİSİ...
03 Mayıs 2015 20:20:42

Çocuk Şenliği programının ardından Rektör Vekili Prof.Dr. Cahit Bağcı ve misafirler tarafından Çocuk Oyuncak Müzesi’nin de açılışı yapıldı. Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından dönem boyunca hazırlanan oyuncaklar, davetlilerin ve çocukların beğenisine sunuldu.

Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.Metin YILDIRIM, “Büyük Atatürk’ün çocuklara gösterdiği değeri ve önemin bilincinde olarak, Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı biz de gururla kutladık. Kreşlerden gelen çocuklarımız gönüllerince eğlendiler ve oyuncaklarla oynadılar. Etkinliğimizin düzenlenmesinde başta Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Pınar GÜN olmak üzere Bölüm Hocalarımızı ve değerli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yüksekokulumuzun ilk defa düzenlediği Çocuk Şenliği ve Çocuk Oyuncak Müzesi oluşumu büyük beğeni kazandı” dedi.