PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ SEFTİFİKA ALDI...
20 Mayıs 2015 12:13:04

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler M.Y.O. Pazarlama Bölümü’nün TDP sertifika töreni; Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Pazarlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Aykut DİREZİNCİ ve sertifika almaya hak kazanan öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

"BU PROJE BİR DEVRİMDİR"

Programın açılış konuşmasını yapan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Yavuz Coşkun, “2008-2009 yılında Rektörlük görevine başladıktan sonra, 2009 yılında bu projeyi hayata geçirmek istedik. Bu proje bir devrimdir. Neden devrimdir? Çünkü herkes sosyal sorumluluk projeleri yapıyor, herkes toplumsal duyarlılık projeleri yapıyor. Ama biz bir başka olmalıydık, bir fark ortaya koymalıydık diye düşündük. Çünkü Üniversite toplumla her alanda bir iş birliği yapması, bir birlikteliğin sağlanması bizim kaçınılmaz temel hedeflerimizden bir tanesidir. Nedir toplumsal duyarlılık projeleri? Bir merkez kurduk ve bize kaydolan tüm bu sevgili gençler, kim olursa olsun. İster kimyacı, ister iletişimci, ister tıp mensubu, ister mühendis, ister bir başka alanda eğitimci olsun bu dersi alıyorlar. Şehitkamil Belediyemiz ile yapmış olduğumuz bu projede görev alan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Çünkü toplumsal duyarlılık adına ulaşılması gereken her noktaya giderek, hem vatandaşları topluma karşı bilinçlendirdiler, hem de hayatlarına yön verecekleri bilgiye sahip oldular. Bu projeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedefliyoruz ” dedi.

“PROJEYE DESTEK VEREN PAZARLAMA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Şehitkamil Belediye Başkanı Hayri Özkeçeci ise, “Gaziantep Üniversitesi ve Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Dönem Kent Gönüllüleri Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında 511 öğrenci projeye destek verdi. Geri dönüşüm projesinde (MÖP), Pazarlama Bölümü Öğrencileri’de dahil olmak üzere toplam 127 öğrenci destekte bulundu. Ben, projeye destek veren Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun Bey’e, Sosyal Bilimler M.Y.O. Pazarlama Bölümü Başkanı’na ve öğrencilerine yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Yavuz Coşkun ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci tarafından, projeye destek sunan Sosyal Bilimler M.Y.O. Pazarlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Aykut DİREZİNCİ’ye ve Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerine plaket takdiminde bulunuldu.