SOSYAL BİLİMLER MYO’DA FUTBOL TURNUVASI
23 Mayıs 2015 11:24:57

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada Dış Ticaret bölümünü yenen Biyomedikal takımı şampiyon oldu.

11-15 mayıs tarihleri arasında yapılan ve 13 takımın iştirak ettiği turnuva çok çekişmeli geçerken, öğrenciler futbola doydular.

Turnuvaya Sosyal Bilimler MYO’dan Dış Ticaret, Muhasebe ve Vergi, Yönetim Organizasyon ile Büro Hizmetleri ve Sekreterlik bölümlerinden 11 takım ile Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’ndan Elektrik ve Otomasyon Bölümü 1 takım olmak üzere toplam 12 takım katılırken misafir takım Biyomedikalin şampiyon olması dikkat çekti. Finalde Biyomedikal 1. Sınıf (II. Ö) ile Dış Ticaret 2. Sınıf (II.Ö.) takımları karşı karşıya geldi ve Biyomedikal ,Dış Ticareti güzel bir oyunla 7-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Turnuva final maçını izlemeye Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin YILDIRIM, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bülent YILDIZ, Yüksek Okul sekreteri Demet KARAYILAN ile öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci gelirken, Yüksekokul müdürü, dostça geçen final maçının ardından turnuvaya katılan sporcuları tebrik etti ve kupayı şampiyon takıma verdi.

Turnuva koordinatörü Y.Doç.Dr.Mustafa Uğurlu, Öğr.Gör.Bülent Yıldız, Öğr.Gör.M.Nur Çelikaslan ve Yüksekokul Sekreteri Demet Karayılan tarafından madalyaları, Lüks Ayakkabıcılık A.Ş.’nin hediyesi spor ayakkabıları öğrencilere verilirken, maç sonunda Kare Baklava’nın ikramı olan baklavalar afiyetle yendi.