DANIŞMA KURULUMUZ TOPLANDI.
29 Mayıs 2015 11:58:14

Yüksekokulumuz Danışma Kurulu, ikinci toplantısını 6 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirdi.

Yirmi üyenin iştirak ettiği toplantıda Yüksekokul Müdürümüz Y.Doç.Dr. Metin YILDIRIM, önceki toplantıda konuşulan konuların bir değerlendirmesini yaparak, Ders kataloğu ile ilgili kurul üyelerini bilgilendirdiklerini bununla ilgili görüş ve önerileri beklediklerini ifade etti. Yıldırım” daha önce yaptığımız gibi 2015-2016 Akademik yılında da işadamlarımızın konferansları, misafir hocalarımızın ders vermeleri, işyerlerine gezi, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerimiz devam edecektir. Öğrencilerimize 15 günde bir ekonomi ve manevi değerlerle ilgili film gösterimi düşünüyoruz. Yüksekokulumuz Üniversite-Toplum-Sanayi işbirliği çerçevesinde çok işler yapacaktır. Konferans zincirimize Danışma Kurulu üyelerimizle başlayacağız. Aranan elemanlarımızı piyasaya donanımlı göndermek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Toplantıda; Özel sektörün bilgi ve deneyimlerinden faydalanılması, derslerde pratik konulara yer verilmesi, Toplumsal Duyarlılık projelerinin farklı konuları, Projelere destek verilmesi, teknik gezilerin artırılması, mezuniyet töreni gibi konular görüşülerek tutanak altına alındı.