GAÜN’ü GAİB’e tanıttık.
22 Haziran 2015 11:07:18

Yüksekokul Müdürümüz Y.Doç.Dr. Metin YILDIRIM ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Hayrettin TELLİ, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Müdür Bilal Tunç’un davetlisi olarak Seyrantepe Mahallesi’ndeki liseyi ziyaret eden hocalarımız, Muhasebe ve Finansman Alanı, Dış Ticaret Dalı’nda okuyan yaklaşık 200 öğrenciye seminer verdiler. Gaziantep Üniversitesi tanıtımı, meslek seçimi, dış ticaret, kariyer, motivasyon, stres yönetimi gibi konularda öğrencilerle sohbet eden yöneticilerimiz, öğrencilerin sorularını da cevapladılar. Okul müdürü Bilal TUNÇ, gelecek dönemde Sosyal Bilimler MYO öğretim elemanlarından çok istifade etmek istediklerini belirterek hocalarımıza teşekkür etti.