DANIŞMA KURULUMUZUN 3. TOPLANTISI
23 Kasım 2015 09:19:18

Yüksekokulumuz Danışma Kurulu 2015-2016 Akademik Yılı ilk toplantısını 18 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirdi.

Müdür yardımcılarımız, Bölüm başkanlarımız, Yüksekokul Sekreteri ve Danışma Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr.Metin YILDIRIM, geçen dönemin değerlendirmesini yaptı, okulumuzla ilgili gelişmeleri aktararak güncel ve yeni ders kataloğumuzun bu dönem 1. Sınıflara uygulanmaya başladığını belirtti. Güz dönemi yapılacak etkinliklerle ilgili açıklamalar yapan Müdürümüz, etkinliklere üyelerimizin de katılımlarını beklediklerini ifade etti. Yeni staj yerlerinin tespiti, sosyal ve kültürel etkinlikler, işadamlarıyla söyleşi, misafir hoca ve sanayicilerin ders vermeleri, teknik geziler konusunda planlamaların yapıldığı toplantıya GTO Genel Sekreter Yardımcısı Fahri TABUR da iştirak ederek, Gaziantep Ticaret Odası olarak gereken desteklerin verileceğini belirtti. Üniversite-Sanayi-Toplum ilişkilerinin tekrar ele alındığı toplantı görüş ve öneriler belirtilerek sona erdi.