ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRENCİLERİNDEN HASTANE ZİYARETİ
10 Aralık 2015 16:34:25

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, GAÜN Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi Pediatri Kliniğinde yatmakta olan çocuk hastaları ziyaret ettiler.

Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Metin YILDIRIM, Öğr.Gör.Pınar GÜN,Öğr.Gör.Müjde AKGÜL ile birlikte Çocuk Gelişimi programı 2.sınıf bir grup öğrenci tarafından gerçekleştirilen ziyarette, çocuk hastalara moral verildi ve eğlenmeleri sağlandı.Çocukların sevdiği oyun kahramanları kostümleriyle çocuklara sürpriz yapan ve kendi yaptıkları oyuncakları çocuklarla paylaşan öğrencilerimiz, duygulu anlar yaşadılar.Türk Bayrağı, balon ve çeşitli hediyeleri minik hastalara sunan öğrenciler,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları dersi kapsamında takdir toplarlarken, hasta yakınlarından da tam not aldılar.

Hastane Müdürü Yemliha YANAR ve Pediatri Kliniği doktor ve hemşireleri ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirerek bu tür ziyaretlerin sık olmasını temenni ettiler.