ÇOCUK GELİŞİMİ’NDEN ANAOKULU ZİYARETİ
15 Aralık 2015 18:44:19

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimiz,Şahinbey Asuman Mustafa KARAKOYUNLU Anaokulu'nda gösteri düzenlediler.

Okulöncesi Eğitim Kurumlarında Uygulama-I dersi kapsamında görev aldıkları anaokulunda gösteri yapan Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencileri Elif Akhan, İmhan Polat, İlknur Köseler,Meltem Ulaşan, Gülender Özsoy, Beyza Yılmaz,Fatma Koşar,Özlem Yılmaz ve Hatice Sevgi Özoğuz, Hanımeli sınıfının miniklerine hoşça vakit geçirterek eğlenmelerini sağladılar.Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Metin YILDIRIM,Çocuk Gelişimi programı hocaları Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Pınar GÜN,Öğr.Gör.Müjde AKGÜL,Öğr.Gör.Ayşe TAMAMOĞLU'nun da katıldığı programda öğrencilerimiz kostümleri ve sergiledikleri oyunla göz doldurdular ve miniklere çeşitli hediyeler sundular.Asuman Mustafa Karakoyunlu Anaokulu Müdürü Mesut Özdemir ve Hanımeli Sınıfı Okulöncesi Öğretmeni Rukiye Özçelik, güzel gösteri ve ziyaretten mutlu olduklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin devamını istediler.