İDARİ PERSONELİMİZE YEMEK
15 Aralık 2015 18:58:00

Yüksekokulumuz İdari personeli yemekte bir araya geldi.

Yüksekokulumuz Müdürü Y.Doç.Dr.Metin YILDIRIM, Üniversitemiz Genel Sekreteri Ercan EROĞLU, Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sultan EROĞLU, Yapı İşleri Daire Başkanlığı Taşıt Müdürü Bayram BULUT, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Hayrettin TELLİ ve Öğr.Gör.Bülent YILDIZ, Yüksekokul Sekreterimiz Demet KARAYILAN ,Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından İbrahim Halil FERHAT ve Yüksekokul idari personellerimizin katıldığı öğle yemeği samimi bir havada geçti.

Yüksekokulumuzun 2. yılına yaklaştığı şu günlerde birlik beraberlik ve yüksek performans ile önemli bir ilerleme ve gelişme katedildiğini söyleyen Yüksekokul Müdürümüz Y.Doç.Dr.Metin YILDIRIM, aramıza yeni katılan personelle tanışma yemeği düzenlediklerini, davete teşrif eden misafirlere ve kuruluşumuzdan bu yana desteklerinden dolayı Üniversitemiz Üst Yönetimine, İdari birim yönetici ve çalışanları ile Yüksekokulumuz idari personeline teşekkürlerini sundu..