YÜKSEKOKULUMUZDAN HALKOYUNLARI GÖSTERİSİ
30 Aralık 2015 09:00:15

Yüksekokulumuz öğrencileri Gaziantep’in kurtuluşunun 94.yıldönümünde halkoyunları gösterisi ile eğlendiler.

24 Aralık günü Yüksekokulumuzca düzenlenen konferans sonrası Atatürk Kültür Merkezi önünde toplanan öğrencilerimiz, davul- zurna eşliğinde halkoyunları gösterisi yaptılar. Türk Halk Oyunları dersinde öğrendikleri figür ve oyunlarla seyirciden tam not alan öğrencilerimiz, Kurtuluş Bayramı da kutlamış oldular. Yüksekokulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Kürşat Korkmaz koordinatörlüğünde gerçekleşen Halkoyunları gösterisinde, Üniversitemiz Genel Sekreteri Ercan Eroğlu ,Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.Metin Yıldırım ve Türk Halk Oyunları dersi hocası Yrd.Doç.Dr.Kürşat Korkmaz tarafından ders yürütülmesinde yardımcı olan müzisyenler Murat Kartaloğlu , Adem Bulut, Hasan Bulut, Abdo Bulut ile Kültür Müdürü Öğr.Gör.Mustafa Arslan’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.