“KAHRAMANLIK KANIMIZDA VAR”
15 Şubat 2016 15:16:21

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Türk Kızılay’ı tarafından ödüllendirildi.

322 ünite kan bağışı ile en yüksek kan bağışında bulunan birim olarak ödüle layık görülen Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, öğrencileri ile gurur duyuyor. Kan bağış plaketi ve teşekkür belgesi, Gaziantep Kan Bağış Merkez Müdürü Dr. Mehmet AKINCI tarafından Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Metin YILDIRIM’ a sunuldu. Törende konuşan Gaziantep Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Mehmet AKINCI, “Türk Kızılay’ı, ihtiyaç anında dayanışmanın, ıstırap anında şefkatin, savaşın en kızgın anında insancıllığın, merhametin, tarafsızlığın ve barışın simgesidir. Bu manada kurumumuz çalışmalarına vermiş olduğunuz destek ve göstermiş olduğunuz duyarlılık için tarafınıza teşekkür ederim. ” dedi.

Kan bağış plaketi ve teşekkür belgesini sevgili öğrencileri adına onurla aldığını ifade eden Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Metin YILDIRIM, “Kahramanlık kanımızda var. Kahraman atalarımızın yolundan gidiyoruz. Bağışlanan kan hayat kurtarıyor. Kan, acilden de acil, sürekli bir ihtiyaç. Tanımadığımız, bilmediğimiz kişilere kan hediye ediliyor, yani hayat veriliyor. Sevgili öğrencilerim, iki dönemdir kan bağışında GAÜN’ de ilk sırada yer alıyor. Personelim ve öğrencilerim kan bağışında yarışıyor. Bilinçli ve kahraman öğrencilerimi kutluyor, alınlarından öpüyorum. Yüksekokulumuz öğrencileri kan bağışına devam edecekler. Ödül sebebiyle; Türk Kızılayı’na, Gaziantep Kan Bağışı Merkez Müdürlüğü’ne ve personeline teşekkürlerimi sunuyor, bu kutsal görevde başarılar diliyorum.” dedi. Ödül töreninde Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Ali KOCAAKÇA da yer aldı.