2015-2016 GÜZ Y.Y. ŞEREF VE YÜKSEK ŞEREF ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜL..
27 Şubat 2016 12:25:07

2015-2016 Akademik Yılı Güz döneminde Yüksek Şeref derecesi alarak ilk 3 sırayı elde eden öğrencilerimize ödül verdik.

Yüksekokulumuzda 2015-2016 Akademik Yılı Güz döneminde başarı gösteren 18 Yüksek şeref ve 99 Şeref öğrencisi okul yönetimince tebrik edilirken ilk üçe giren öğrencilere de hediyeleri verildi. Muhasebe ve Vergi Bölümü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı’ndan Ahmet KONUK 4.00 ortalama ile birinci olurken, aynı bölümden Gamze SARAÇ ve Esma TANTAŞ 3.93 ortalama ile ikinciliği paylaşırken, Dış Ticaret Bölümü Dış Ticaret Programı’ndan Yeter ŞAHİNSOY da 3.92 ile üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilerimize arkadaşlarının ve hocalarının huzurunda hediyelerini; Yüksekokul Müdürü Y.Doç.Dr. Metin YILDIRIM, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Hayrettin TELLİ ve Öğr.Gör. Bülent YILDIZ, Yüksekokul Sekreteri Demet KARAYILAN ve Öğrenci işleri personeli Memet UÇAR verdiler.

Yüksek Şeref ve Şeref öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını diler, diğer öğrencilerimizden de aynı ve daha yüksek başarılara ulaşmalarını temenni ederiz.