“ÇOCUK HAKKIMI İSTİYORUM”
11 Mart 2016 16:02:09

Üniversitemiz Kreş ve Anaokulu’nun düzenlediği “Çocuk Hakkımı İstiyorum” adlı projede Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimiz de yer aldı.

GAÜN Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü Anfisi’nde düzenlenen Çocuk Paneli’ne katılan öğrencilerimiz, çocukların dilek keselerine koydukları dileklerinin gerçekleşmesi için yardımcı oldular. Panele Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Metin YILDIRIM, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Hayrettin TELLİ, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğretim Elemanları Öğr.Gör. Pınar DEMİR, Öğr.Gör.Müjde AKGÜL, Öğr.Gör. Şehnaz YILMAZ ile Kreş ve Anaokulu personeli katıldı. Panelde çocukların dilekleri, istekleri alkış aldı. ”Savaşa Hayır”, “Barış İstiyoruz”, ”Düşmanlar gitsin”, ”Askerlerimiz Ölmesin”, ”Hayvanlar üşümesin” gibi önemli mesajlar veren çocuklar, oyunlarla eğlendiler.