FUTBOL TURNUVASI’NDA “İŞLETME YÖNETİMİ” ŞAMPİYON OLDU.
25 Mart 2016 16:17:38

Yüksekokulumuz öğrencilerinin düzenlediği Futbol Turnuvası’nda, İşletme Yönetimi Programı 1.sınıf (N.Ö) şampiyonluğu elde etti.

16 takımın iştirak ettiği ve 10 gündür devam eden,tek maç eleminasyon usulüne göre oynanan maçın finali 24 Mart 2016 Perşembe günü, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. Sınıf (N.Ö) ile İşletme Yönetimi 1.sınıf (N.Ö) Programları arasında oynandı. GAÜN Sporium Halı Saha ‘da gerçekleşen ve çok çekişmeli geçen final maçını, 7-4 galip kapatan İşletme Yönetimi 1.sınıf (N.Ö) takımı şampiyon oldu.

Çok sayıda öğrencimizin ve hocalarımızın izlediği karşılaşmayı eski Ulusal Hakem ve GAÜN personeli Murat Tekbaş yönetti. Takımlarını desteklemeye gelen öğrencilerimiz özellikle kız seyirciler, maç sonuna kadar susmayarak takımları lehine tezahüratlarını sürdürdüler. Devreyi 3-2 Büro Yönetimi önde kapatırken, devre arasında Kürşat Hoca ve Aykut Hoca takımlarına taktik verirlerken, Behzat Hoca’nın hakemle diyalogu dikkatlerden kaçmadı. Minik köpek “Ayan”ın da renk kattığı karşılaşmanın ikinci yarısında üstün oynayan İşletme Yönetimi takımı, maçı 10-3 galibiyetle kapatarak seyircilerini sevindirdi. Final sonrası şampiyon takıma kupasını Üniversitemiz Rektör Vekili Prof.Dr. Cahit BAĞCI verdi. Rektör Vekili Prof.Dr. Cahit BAĞCI, öğrencilerimizi tebrik ederek” Bu görkemli spor kompleksini Üniversitemize kazandıran Rektörümüz Prof.Dr.M. Yavuz COŞKUN’a çok teşekkür ediyoruz. Tüm takımları tebrik ediyorum. Turnuvayı tertip eden Sosyal Bilimler MYO yönetimi, personeli ve öğrencilerini kutluyorum. Maç boyunca takımlarını destekleyen seyircilerimizi de alkışlıyorum. ”dedi.

Kupa töreninde her iki takım için de hazırlanan madalyonlar ve spor ayakkabıları; Rektör Vekilimiz Prof.Dr. Cahit BAĞCI, Yüksekokul Müdürümüz Y.Doç.Dr. Metin YILDIRIM, Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Hayrettin TELLİ, Yüksekokul Sekreterimiz Demet KARAYILAN, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Y.Doç.Dr. Mustafa UĞURLU, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı ve İşletme Yönetimi öğretim elemanı Öğr.Gör. Aykut DİREZİNCİ, Hocalarımız Öğr.Gör.Behzat ŞENCAY, Öğr.Gör.Pınar GÖKPINAR tarafından sporcularımıza sunuldu. Hakem Murat TEKBAŞ, turnuva organizatörü Öğrencimiz Hamit Kaya, turnuvanın gol kralı Serdar KOÇ 'a ve en iyi kaleci Cuma ÇİL’e hediyeleri takdim edildi. Maç sonunda, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Cahit BAĞCI tarafından takımın kaptanı olan Çetin KAYA'ya turnuvanın kupası takdim edilerek oyuncu ve öğrencilerimiz ile hocalarımız, sponsorlarımız tarafından ikram edilen baklavaları yediler ve sponsorlarımıza teşekkür ettiler.