TİYATRO FESTİVALİ
12 Nisan 2016 15:53:54

Üniversitemizde düzenlenen Tiyatro Festivali’ne katılarak tiyatro oyuncularına destek verdik.

Gaziantep Üniversitesi Tiyatro Oyuncuları Topluluğu(GÜTOT) tarafından organize edilen, 4 üniversitenin iştirak ettiği ve 10-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Tiyatro Festivali’nin 2. gününde GAÜN GÜTOT tarafından Çocuk Oyunu sergilendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen oyuna Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri de iştirak etti. Çocuklarla yakından ilgilenen öğrencilerimiz, bu tür oyunlara gitmelerinin çok yararlı olduğunu ifade ettiler. Oyun sonunda Yüksekokul Müdürümüz Y.Doç.Dr. Metin YILDIRIM, oyunda rol alan tiyatrocuları tebrik ederek, sanata verilen destek ve Tiyatro Festivali’nde gösterilen performanslarından dolayı GÜTOT üyelerine teşekkür belgesi takdim etti.