PAZARLAMA BÖLÜMÜ’NDEN AĞAÇ DİKİMİ
19 Nisan 2016 18:33:13

Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü TDP kapsamında “Çevresel Bakım ve Ağaçlandırma” konulu TDP faaliyetini gerçekleştirdi.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü’nün “Çevresel Bakım ve Ağaçlandırma” temalı projesi çerçevesinde Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü’nün yanı sıra, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü’nün, Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nün öğrencileri ve öğretim elemanlarının katılımıyla birlikte coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Çam ve defne fidanından oluşan toplam 130 adet fidan, Müdürümüzün, Hocalarımızın, öğrencilerimizin ve personelimizin katkılarıyla Yüksekokulumuzun çehresini mini bir orman görüntüsü verecek şekilde dikildi. Projenin hem duygusal hem de çevreye duyarlı bir davranış sergilediğini vurgulayan Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Metin YILDIRIM, Pazarlama Programı’nın bu anlamlı projesinden dolayı ve Yüksekokula vermiş oldukları çevresel katkıdan dolayı Öğr. Gör. Aykut DİREZİNCİ, Yüksekokul Sekreteri Demet Karayılan ile akademik ve idari personele tebriklerini sunarken, Şahinbey Belediyesi’ne de teşekkür etti.

Projenin yürütücüsü olan Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Aykut DİREZİNCİ, projenin genel amacının “Toplumda yaşanılan çevrenin temiz tutulmasında diğer genç kitlelere örnek olmak ve yaşanılan çevrenin temiz tutulması hususunu duyarlı hale getirmek” olduğunu belirterek gelecekte temiz, yaşanabilir bir çevre oluşturarak ekolojik sistemin düzenini bozmamayı kendisine görev edinen duyarlı bir genç nesil yetiştirmek olduğunu belirtti. Projenin faydalı ve anlamlı olacağını düşündüğünü fakat bu kadar büyük ilginin olacağını kendisinin de tahmin etmediğini belirterek, bu kadar ilginin kendisini daha da heyecanlandırdığını ve çim, lale gibi bitkilerin dikimini de gerçekleştirerek daha güzel bir Yüksekokul ortamını oluşturmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

Etkinlikte Personelimiz Memet Uçar ve Abdülkadir Vuran yarışırcasına öğrencilerimize büyük katkı yaptılar. Ağaç dikimi sonrasında, Öğr. Gör. Sevgi TOPALKARA Hocamız ağaç dikiminde performans gösteren bazı öğrencilere sürpriz tatlı daveti ile künefe ikramında bulundu. İkramdan Müdürümüz, Yüksekokul Sekreterimiz ve Aykut Hoca da yararlandı!...