YÜKSEKOKULUMUZDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ
19 Nisan 2016 18:51:22

Baharın gelişiyle birlikte Yüksekokulumuzda çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Öğrencilerimize uygun gezi, dinlenme ve oturma alanları oluşturmak, yeşili korumak, çevreyi temiz tutmak ve ağaç dikimi için uygun alanlar oluşturmak gibi çevre düzenlemelerine girişen personelimiz var gücüyle çalışıyor. Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik işler Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Birimi ile Taşıt İşletme Müdürlüğü’nün destekleriyle çalışmalar daha da hız kazanmaya başladı.

Yüksekokulumuz Yüksekokul Sekreteri Demet KARAYILAN, öğrencilerimizin daha iyi bir ortamda eğitim almaları için çalıştıklarını belirterek “Yüksekokulumuz önemli değişimlere imza atmaya devam ediyor. Öğrencilerimizin ve çevrenin çok beğendiği Yüksekokul giriş kapısı ve Bina içinde yaptığımız önemli değişimlerden sonra, binamızın arka kısmında kalan yükseltileri ortadan kaldırmak için düzensiz toprak alana 10 kamyon toprak dökülmüş, bobcat aracı ile yüzey düzeltme çalışmaları yapılmıştır. Yüksekokul idari personelleri de kazma ve kürek ile çevre düzenlemesine gerekli katkıları sağlamışlardır. Düzenli temiz bir çevre hedefi ile yapılan çalışmalar ile alan, ağaç dikme faaliyetimiz için uygun hale getirilmiştir. Bu vesileyle; Park ve Bahçeler Birimi ile Taşıt İşletme Müdürlüğü personeli ve Yüksekokul personelimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.