Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
 
ANA SAYFA
MOTİVASYON KONULU KONFERANS
22 Nisan 2016 15:29:28
ISLAHİYE MESLEK YÜKSEKOKULU - UZM. BİLAL ERDOĞAN

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik yılı sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında personel ve öğrencilerine yönelik ‘‘Motivasyon’’ konulu konferans düzenlendi.
İslahiye Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen konferansa Yüksekokul akademik ve idari personellerinin yanı sıra Yüksekokul öğrencileri katıldı.
Yüksekokul Part-time Öğretim görevlisi Sultan KARAKIŞ tarafından verilen konferansta günümüzün motivasyonun günlük hayattaki ve öğrenciler üzerindeki Rolü anlatıldı.
Part-time Öğretim görevlisi Sultan KARAKIŞ Konferansta yaptığı konuşmasında, insanın istediğinde her şeyin üstesinden gelebileceğini, bazen yaşanılan ortamlarda öğrencilerin sosyal hayatları olmasa da mevcut şartlarında da başarılı olabileceklerini söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Motivasyonları yüksek olanların hayattaki tüm zorlukların üstesinden gelebilecektir, başarıya giden yolda motivasyon çok önemlidir ve Motivasyonu yüksek olanların hayatta ne yapmak istediğini belirleyebilen, tutkularını bilen, yeteneklerinin farkında olan, kapasitesini tanıyan, olumsuz alışkanlıklarını yenmeyi bilen, her gün kendine bir hedef belirleyebilen, uzun ve kısa vadeli planları olan, rüyaları ve arzuları olan, kendini adadığı bir işi ve ekibi olan, bireylerin yetişmesi manasında hayatta olmazsa olmazlarından biri olduğunu” belirtti.
Konferans sonunda Yüksekokul adına Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN tarafından Pt. Öğ.Gör. Sultan KARAKIŞ’a Teşekkür belgesi takdim edildi.

Resimler

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

EUA Üyelik Logosu
GAÜN Diploma Eki
Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
ALO GÜVENLİK | 317 1717
Tasarım ~ GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu