ÇOCUK ŞENLİĞİMİZ
26 Nisan 2016 18:57:38

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, güzel bir etkinliğe imza atarak Çocuk Şenliği ve Oyuncak Müzesi Sergisi ile çocukları eğlendirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Yavuz COŞKUN, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Cahit BAĞCI, Genel Sekreter Ercan EROĞLU, SBMYO Müdürü Y.Doç.Dr.Metin YILDIRIM, Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Hayrettin TELLİ, öğretim elemanları, veliler ve öğrencilerin iştirak ettiği, GAÜN Kreş ve Anaokulu ile Asuman-Mustafa Karakoyunlu Anaokulu'ndan 50'ye yakın çocuğun katıldığı Çocuk Şenliği'nde, Sosyal Bilimler MYO Gençlik Hizmetleri ve Çocuk Bakımı Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, çeşitli gösterilerle çocukları eğlendirdi. Sosyal Bilimler MYO Drama Salonu'nda gerçekleşen programda 5-6 yaş grubu çocuklara kendi yaptıkları oyuncaklardan hediyeler dağıtan öğrenciler, çeşitli oyun ve şarkılarla çocukların bayramını kutladılar. Öğr.Gör. Pınar DEMİR, Öğr.Gör.Müjde AKGÜL,Öğr.Gör.Şehnaz YILMAZ ve Öğr.Gör.Ayşe TAMAMOĞLU gözetiminde; Çocuk Gelişimi Programı'nın "Eğitimde Araç-Gereç Geliştirme, Çocuk ve Çevre, Çocuk ve Müzik" dersleri kapsamında yaptıkları çalışma ile minikleri şenlendiren öğrenciler, Nane-Limon animasyonu ve 23 Nisan korosu ile çocukların eğlenmesini sağladılar.

Çocuk Şenliği sonunda Çocuk Gelişimi Programı hocaları adına Öğr.Gör.Pınar DEMİR, GAÜN Kreş ve Anaokulu öğretmeni Ayşegül DEMİR ve Asuman-Mustafa Karakoyunlu Anaokulu Öğretmeni Rukiye ÖZÇELİK'e , Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Yavuz COŞKUN ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Cahit BAĞCI tarafından çiçek takdim edildi.