DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
04 Mayıs 2016 16:33:29

Yüksekokulumuz Danışma Kurulu 2015-2016 Akademik Yılı Bahar dönemi toplantısını 04 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirdi.

Müdür yardımcılarımız, Bölüm başkanlarımız, Yüksekokul Sekreteri ve Danışma Kurulu üyeleri ve öğrencilerimizin katıldığı toplantıda Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr.Metin YILDIRIM, Danışma Kurulu’nun şimdiye kadar yaptığı toplantıların bir değerlendirmesini yaparak alınan kararların hayata geçirildiğini belirtti.

Danışma Kurulu‘nun Yüksekokulumuza katkılarını ve Üniversite-Sanayi işbirliğine yaptığı katkılar konusunda ve Yüksekokulumuzun faaliyetleri konusunda bilgiler aktaran Müdürümüz, toplantıda öğrencilerle Danışma Kurulu üyelerini bir araya getirmekle ne kadar isabetli ve verimli bir iş yaptıklarını da sözlerine ekledi.Toplantıya iştirak eden Danışma Kurulu üyeleri; Fahri TABUR( GTO Gen.Sek. Yrd.), Aydın KUTLU (GAİB Gen.Sek.Yrd.), Sela TUNCER (SMMM Odası), Serhat SAKA (Sanayici), Faruk KIZGIN (Dış Ticaret), İlkay KARAÇAM (Uzman Psikolog), Mehmet Emin TATLI (Mali Müşavir/Bağımsız Denetçi), kendi uzmanlık alanları ve iş piyasası ile ilgili görüşlerini dile getirerek öğrencilerin kendilerini tanıma, işe girişleri ve iş görüşmelerindeki kurallar, meslek tanıtımları, staj imkanları ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulundular.Öğrencilerin sorularıyla kendi kariyerlerinden örnekler veren Danışma Kurulu Üyeleri öğrencilerle birlikte yapılan toplantının çok yararlı olduğunu, önümüzdeki günlerde Yüksekokul öğrencileri ile ayrı ayrı toplantılar yapmak istediklerini de belirttiler.