2015-2016 Mezuniyet Törenimiz
11 Haziran 2016 11:58:03

Yüksekokulumuzdan 2015-2016 Akademik yılında mezun olan öğrencilerimiz, 03 Haziran 2016 tarihinde düzenlenen bir törenle diploma ve hediyelerini aldılar.

GAÜN Spor Salonu’nda düzenlenen törene 500’ye yakın öğrencimiz ve çok sayıda aileler katıldı. Yüksekokul personelimiz Sonay KARAYILAN’ın sunuculuğunu üstlendiği tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Rektörümüz Prof.Dr.M.Yavuz COŞKUN’un mesajlarının dinlenmesinin ardından mezun öğrenciler adına konuşan Yüksekokul Birincisi Ayşe GÜR, yaptığı konuşmada Hocalarına ,idari personele ve ailelere teşekkürlerini iletti ve Gaziantep Üniversiteli olmanın ayrıcalığını göstereceklerini ifade etti. Yüksekokul birincisi, konuşmasının ardından bir sürpriz yaparak arkadaşları adına Yüksekokul Müdürümüze bir hediye ve teşekkür belgesi sundular.

Öğrenci odaklı bir MYO olduklarını söyleyen Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Metin YILDIRIM yaptığı konuşmada ,aranan eleman yetiştiren, bilgi ve teknolojiye, yeniliğe açık, girişimci, Toplum-Sanayi ve Üniversite işbirliğinin güzel örneklerini sunan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, çok sayıda sosyal ve kültürel etkinlik yaptıklarını, öğrencilerin topluma ve hayat üniversitesine en iyi şekilde hazırlanmalarında pay sahibi olan Öğretim üye ve görevlileri ile idari personele ve öğrenci velilerine teşekkürlerini iletti.1600 öğrenci, 35 akademik ve 15 idari personel ile iyi bir aile olduklarını kaydeden Yıldırım, öğrencilere şunları söyledi:” Bugün gurur ve mutlu günümüz. Bizi bu günlere getiren başta Sayın Rektörümüz Prof.Dr.M.Yavuz Coşkun ve Genel Sekreterimiz Ercan Eroğlu olmak üzere Üniversite üst yönetimine ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Sevgi ve saygıdan dürüstlükten uzaklaşmayın. Hayatta zorluklardan hiç yılmayın.. Empati yapın. Planlı yaşayın. Anlayışlı, görgülü, bilgili, güzel ahlaklı, ahlaki değerlerin bilincinde olan, vatanını düşünen, bayrağına sahip çıkan gençler olmanızı istiyoruz. Çaresizseniz, çare sizsiniz. Sizleri yeni bir hayata uğurluyoruz. Büyüyen ve gelişen, Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi’ni, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu, hocalarınızı, arkadaşlarınızı unutmamanızı temenni ediyor, ömür boyu başarılar ve mutluluklar diliyorum. Mezuniyetinizi içtenlikle kutluyor, her yıl yapılan Mezunlar Günü’nde sizleri Üniversitemizde görmek istiyor, gözlerinizdeki ışıltının kaybolmaması dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Yolunuz açık olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun..”

Müdürümüzün konuşmalarının ardından,Yüksekokulumuzda dereceye giren ilk 3 öğrencimize belge ve hediye takdimi yapıldı. Yüksekokul birincisi Ayşe GÜR’e belge ve hediyeleri Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.Metin YILDIRIM, Yüksekokul ikincisi Cihan İlter YÜCEL’e Müdür yardımcımız Öğr.Gör. Hayrettin TELLİ, Yüksekokul Üçüncüsü Ferdi KUŞÇU’ya Müdür yardımcımız Bülent YILDIZ tarafından verildi. Yüksekokulumuz Danışma Kurulu üyesi OMSAŞ Ortadoğu Metal Sanayii İşletmecisi Serhat SAKA’ya Yüksekokulumuza verdiği desteklerden ötürü, Yüksekokul Sekreterimiz Demet KARAYILAN tarafından Teşekkür belgesi takdim edildi. Yüksekokulumuzda Bölüm Birincileri olan; Ayşe Gür(Dış Ticaret), Cihan İlter YÜCEL (Muhasebe ve Vergi), Ferdi KUŞÇU (Yönetim-Organizasyon), Gizem KAYNAK (Bankacılık, Finans ve Sigortacılık),Elif ALICI (Büro Hizmetleri ve Sekreterlik),Harun NACARGİL (Pazarlama ve Reklamcılık) ve Müjde Elif ZENGİN’e (Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri) belge ve hediyeleri Bölüm Başkanlarınca verildi. Mezun öğrenciler, diplomalarını bölüm hocalarının elinden alırlarken diploma dağıtımı sonrası kep atma muhteşem bir gösteriye sahne oldu. Tören sonunda mezunlar gönüllerince eğlendiler.

Aynı gün GAÜN Stadyumundaki Rektörlük tarafından düzenlenen Genel Mezuniyet töreninde dereceye giren ilk 3 öğrencimize Rektörümüz Prof.Dr. M. Yavuz COŞKUN beraberinde Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa ÖZAKÇA tarafından hediye ve belgeleri verilirken mezunlar, Şebnem FERAH konseri ile eğlenip geceye veda ettiler.