FAKÜLTEMİZ BÖLÜMLERİNE EK 1 MADDE UYARINCA YATAY GEÇİŞ DUYURUSU
21 Temmuz 2016 08:02:14
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ - Ahmet KARABAY

EK 1 MADDEYE GÖRE FAKÜLTEMİZ BÖLÜMLERİNE YATAY GEÇİŞ YAPMAK İSTEYEN ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

YATAY GEÇİŞ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİNİN İLK YERLEŞTİĞİ YILDAKİ YERLEŞTİRME PUAN TÜRÜ VE PUANI, GEÇMEK İSTADİĞİ FAKÜLTEMİZ BÖLÜMLERİNİN PUAN TÜRÜ VE TABAN PUANINA EŞİT VEYA YÜKSEK OLMASI ŞARTIYLA;

FAKÜLTEMİZ İKTİSAT BÖLÜMÜ 1.VEYA 2.ÖĞRETİM , İŞLETME BÖLÜMÜ 1.VEYA 2.ÖĞRETİM İLE ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK BÖLÜMÜ 1.ÖĞRETİM PROĞRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YAPMAK İSTEYENLER GEÇMEK İSTEDİKLERİ BÖLÜM SEKRETERLİKLERİNE BAŞVURU SÜRESİ İÇERİSİNDE MÜRACAAT EDECEKLERDİR.

BAŞVURU ŞARTLARINI SAĞLAMIŞ OLSA BİLE; BAŞVURU FORMU DAHİL EKSİK BELGE İLE BAŞVURU YAPANLARIN VEYA BAŞVURDUĞU BÖLÜMÜ AYRINTILI OLARAK BELİRTMEYENLERİN BAŞVURULARI İPTAL EDİLECEKTİR.

BELGELER:

1. BAŞVURU FORMU
  2. OSYM YERLEŞTİRME BELGESİ
  3. ÖĞRENCİ BELGESİ
  4. TRANSKRİP (NOT BELGESİ)
  5. DERS İÇERİKLERİ
  6. ÖĞRENCİ BELGESİNDE DİSPLİN CEZASI ALIP ALMADIĞI BELLİ OLMAYANLAR İÇİN DİSİPLİN DURUM BELGESİ
  • BU YIL İLK KEZ LYS İLE YERLEŞENLER GÜZ DÖNEMİNDE YATAY GEÇİŞ YAPAMAZLAR.
  • DAHA ÖNCE YATAY GEÇİŞ YAPANLAR BAŞVURU YAPAMAZLAR.(YATAY GEÇİŞ HAKKI BİR DEFADIR.)