2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBE DAĞILIMLARI
24 Eylül 2016 18:34:08
TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU - Öğr. Gör. Eyüp Atılgan

OKULUMUZ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN VE BAZI PROGRAMLARIN 2. SINIFLARININ ŞUBE DAĞILIMLARI AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDA GÖSTERİLMEKTEDİR

Okulumuz Dersliklerinin Fiziki Durumu ve Öğrenci Sayıları Dikkate Alındığından;
  1. İkram Hizmetleri Programı 2. sınıf öğrencileri 2 şubeden tek şubeye düşürülmüştür.
  2. Turizm Otel İşletmeciliği Programı 2. sınıf öğrencileri 3 şubeden 2 şubeye düşürülmüştür.
  3. Şube dağılımları ekli listedeki haliyle uygulanacak ve listelerde değişiklik yapılmayacaktır.
  4. Uzatmalı öğrenciler ilgili dersin öğretim elemanı ile görüştükten sonra hangi şubede derse girebilecekleri belirlenecektir.
  5. Listelerde isimleri bulunmaya öğrenciler (SOYADI'na göre) listelerin alfabetik sıralamasına göre ilgili şubede derslere girecektir.
  6. İkram Hizmetleri ve Aşçılık Programlarının 1. sınıfları tek şube olduğu için listede yoktur.
  7. Şubelere dağıtımı yapılan öğrenciler, ders programı ile birlikte ilan edilen dersliklerde derslerine katılacaklardır.

Şube dağılımları ve listeler için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Döküman/Dosya