Pedagojik Formasyon Öğretmenlik Uygulaması Muafiyet Duyurusu
09 Kasım 2016 16:47:02
GAZİANTEP EĞİTİM FAKÜLTESİ - Aslı KOÇ

Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde başlamış olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı kapsamında “Öğretmenlik Uygulaması” dersinden muaf olma durumundaki öğrencilerimizin, eğitmen olarak çalışmış oldukları dönemlere ait belgelerini* ekte sunulan dilekçe ile 06 Aralık 2016 Salı günü saat 17.00’a kadar Pedagojik Formasyon Birimine (B Blok, 3. Kat, 305 No’lu Oda) kendileri veya bir başka kişi aracılığı ile elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Not 1 : *Eğitmen olarak görev yapmış olduklarını gösterir belge (Milli Eğitim Müdürlüğü’nden veya eğitmen olarak görev yapılan kurumdan alınabilir)

Not 2 : Özel öğretim kurumlarında veya MEB'e bağlı okullarda bir yıldan az olmamak kaydıyla öğretmenlik yaptığını belgeleyenler, Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf tutulabilir. Ayrıca, pedagojik formasyon derslerinin alındığı dönemde MEB'e bağlı okullarda ücretli öğretmenlik, özel öğretim kurumlarında sözleşmeli öğretmenlik veya Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak Kuran Kursu Öğreticiliği yapmakta olanlar, Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf tutulabilir.

Döküman/Dosya
Muafiyet Dilekçesi (Staj)10695-0.doc