Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
 
ANA SAYFA
GAÜN İSLÂHİYE İİBF VE MYO, TDP KAPSAMINDA; ŞEHİT AİLELERİ, ENGELLİLER VE YAŞLILARA YÖNELİK ETKİNLİK DÜZENLEDİ
27 Mayıs 2011 09:03:41
ISLAHİYE MESLEK YÜKSEKOKULU - UZM. BİLAL ERDOĞAN

Gaziantep Üniversitesi İslâhiye İİBF ve İslâhiye Meslek Yüksekokulu Toplumsal Duyarlılık Projeleri Kapsamında Proje Ortaklığı Yaptığı Şehit Gazi Dernekleri Üyeleri, Rehabilitasyon Merkezleri Ve Yaşlılara Yönelik Etkinlik Düzenledi.

Gaziantep Üniversitesi İslâhiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe; İİBF Dekanı ve İslâhiye MYO Müdürü Y. Doç. Dr. Metin YILDIRIM, İslâhiye MYO Müdür Yardımcıları; Uğurhan Demir, Halim Gök, Şehit Gazi Dernekleri Başkanı İlyas Türkoğlu ve Dernek Yönetimi, Gaziler, Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Enis Özer, TDP’ye katılan yaşlılar, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldılar.



Açılış konuşmasını yapan Y. Doç. Dr. Metin YILDIRIM, Gaziantep Üniversitesi olarak Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında yaptıkları çalışmalardan övgüyle bahsederek; Kitap Toplama Kampanyası, Yaşlılara yönelik projeler, Şehit Ailelerine Destek Projesi ve Yesemek, Tilmenhöyük, Taşlıgeçit Höyük, Cıncıklı gibi tarihi turistik mekânları turizme açma ve tanıtmaya yönelik çalışmaların yapıldığını da sözlerine ekledi.

Y. Doç. Dr. Metin YILDIRIM, birlikte olmayı amaçlayan bu projelerin amacına ulaştığını söyleyerek bugünü de şölen havasında bir etkinlik yapmayı amaçladıklarını, aynı zamanda final sınavlarına girilen bu haftalarda öğrencilere moral, motivasyon vermek istediklerini söyledi ve projeye katkı sağlayan; Öğretim Görevlisi Keziban Keleş, İslahiye MYO Müdür yardımcısı Uğurhan Demir ile Proje ortaklarıyla proje’de görev alan öğrencilere teşekkür etti.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı etkinliğe, İİBF öğrencilerinin türkü, şiir ve komedi dans gösterileri damgasını vururken, rehabilitason merkezlerinde eğitim gören engellilerin dansları ve oynadıkları oyunlar görülmeye değerdi.

Şehit Annesi Döndü Doğan’a Y. Doç. Dr. Metin Yıldırım tarafından çiçek takdimi ve hediye verilmesinin ardından Şehit Gazi Dernekleri Başkanı İlyas Türkoğlu ve Dernek Yönetimi tarafından proje kapsamında derneğe ve üyelere katkılarından dolayı; Y. Doç. Dr. Metin Yıldırım’a, İslahiye MYO Müdür Yardımcısı Uğurhan Demir’e ve Öğretim Görevlisi Keziban Keleş’e plaket verildi.

Üç saat süren ve ikramlarla devam eden proğram hep birlikte halayların çekilmesi ve topluca çekilen resmin ardından sona erdi.

Resimler

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

EUA Üyelik Logosu
GAÜN Diploma Eki
Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
ALO GÜVENLİK | 317 1717
Tasarım ~ GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu