POLİS GÜNÜNÜ KUTLADIK.

10 Nisan 2012 / 13:22:03

Yüksekokulumuz Müdürü Y.Doç. Dr. Metin Yıldırım, İslahiye İlçe Emniyet Müdürü Enver Soylu'yu ziyaret etti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım ve Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında İslahiye İlçe Emniyet Müdürü Enver Soylu'yu Makamında ziyaret etti.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirdiği ziyarette Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, Emniyet Müdürü Soylu'ya hediye takdim ederken, birimlerde çalışan polislerin de haftalarını kutladı.

Yıldırım, Ziyarette; “yurdumuzun her köşesinde görev yapan emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarının polis gününü kutluyor, şehit olanlara Allah'tan rahmet, Kederli ailelerine sabır ve gazi olanlara ise uzun ömürler diliyorum." ifadelerini kullandı. Emniyet Müdürü Soylu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Yıldırım'a teşekkür etti.