YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ MEZUNİYET BALOSU DÜZENLEDİ

29 Mayıs 2012 / 17:59:19

İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencileri Mezuniyet Balosu düzenledi. Gaziantep Dedeman Otel’de yapılan Mezuniyet Balosu’na Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr Metin YILDIRIM, Öğretim Görevlileri Vedat GÖRMEZ, Ali KÖLEMEN, İbrahim Halil KORKMAZ, Yıldırım BAYAZIT, Reyhan SARIÇİÇEK, Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin YILDIRIM yaptığı açılış konuşmasında öğrencileri tebrik ederek, gelecek hayatlarında başarı temennisinde bulundu. Baloya katılan öğretim elemanları da öğrencilere nazik davetleri için teşekkür ettiler. 2011-2012 Akademik yılı sonunda mezun olacak öğrenciler baloda gönüllerince dans ederek eğlendiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz COŞKUN, her öğrenciye, üzerinde “Mezuniyetinizi Tebrik Eder, Gözlerinizden Öperim” yazılı not bulunan birer çiçek gönderdi. Rektörümüzün bu sürpriz jesti, öğrenciler tarafından büyük memnuniyet ve sevinçle karşılandı.

Öğrencilerimiz tarafından düzenlenen Mezuniyet Balosunda öğrencilerimiz doyasıya eğlenerek Baloyu düzenleyen tertip komitesine teşekkür ettiler.