EK KONTENJAN KAYITLARI İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

05 Ağustos 2014 / 16:44:13

Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerimizin kayıt ve yapılması gereken işlemler ile yurt işlemlerini içeren ayrıntılı bilgi aşağıdadır.(Linki Tıklayınız)

Yüksekokulumuzun ilgili bölümlerini kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesine "HOŞGELDİNİZ" diyoruz.

İLGİLİ LİNKLER

ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2-ÖN KAYIT FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

(Web tarayıcı olarak İnternet Explorer kullanılmalıdır.) Kayda gelmeden önce bu formun mutlaka doldurularak çıktısının aşağıdaki belgelerle(KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER) birlikte getirilmesi gerekmektedir.

3-İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ÖĞRENCİ NUMARASI İLE HARÇ YATIRIR (TÜM HALKBANK ŞUBELERİNE)

HARÇ MİKTARLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Lise diploması ile birlikte fotokopisi ( Kayıt anında kaydı yapan memur aslı gibidir yaparak diplomanın aslını öğrenciye iade edecektir. ) Lise diplomasının olmadığı durumlarda; geçici mezuniyet belgesinin aslı veya diplomanın kaybı halinde mezun olduğu liseden alacağı diploma yerine geçecek kayıp belgesi.
  • Kazandı belgesinin çıktısı (ÖSYM sitesinden alınan yerleştirme sonuç belgesi çıktısı)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • 12 adet 4.5x6 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.),
  • 1992 ve daha öncesi doğum tarihli erkek öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi,
  • Kayıtlar 13-15 Ekim 2014 tarihleri arasında Yüksekokulumuzda yapılacaktır.

YURT İMKANLARI: Üniversitemize bağlı İslahiye Öğrenci Yurdunda 120 Kişilik Kontenjanlı Kız Öğrenci Yurdu ile 60 Erkek Kontenjanlı TOKİ Öğrenci Yurdu mevcuttur.

AYRINTILI BİLGİ ALMAK İÇİN: 0342 8690300-8690314

2014 - 2015 YILI AKADEMİK TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ