SPOR ŞENLİĞİNE DESTEK VERDİK

22 Nisan 2016 / 15:48:38

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin 'Spor Şenlikleri' kapsamında düzenlediği etkinlik İslahiye Atatürk Stadyumunda yapıldı.
İslahiye Atatürk Stadyumunda gerçekleşen ve 3 gün devam edecek olan şenliklere ilk gün 1000 ilköğretim öğrencisi katıldı, toplam 2 bin öğrencinin katılması bekleniyor.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın organize ettiği şenliklerde öğrenciler, çocuk oyunları, mini futbol, mini voleybol, mini oryantiring şenliklere katılıyor. Şenliklerde Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksek Okulu öğrencileri TDP Koordinatörü Bilal ERDOĞAN gözetiminde ve TDP dersi kapsamında organizasyon gönüllüsü olarak görev aldı.
İslahiye Meslek Yüksekokulu Laborant ve Lojistik Bölümü 30 Toplumsal Duyarlılık Projesi öğrencisi gönüllü olarak şenliklerde görev alarak küçük öğrenci kardeşlerine yardımcı oldu.
Lojistik öğrencisi Bilge AKDERE “şenliklere gönüllü olarak görev aldık. Hem eğlendik ve hemde eğlendirdik. Şenliği düzenleyen Büyükşehir Belediye yetkililerine ve Yüksekokul hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Spor şenliğini koordine eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı personeli Halil Rahmi BAŞKILIÇ konuyla ilgili şunları söyledi; “düzenlenen spor şenliği gerçekten muhteşem oldu, şenliğe katılan öğrencilerimize, Öğretmenlere ve özellikle İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet DEVECİ’ye ve Yüksekokul TDP Koordinatörü Bilal ERDOĞAN’a ile öğrencilerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.